top of page

Ha estat boníssim, Montse!

Actualizado: 30 jun 2021

Després de 34 anys treballant a Els Pins, la Montse, la nostra cuinera, ha deixat l'escola aquest mes de juny. Per això, dimecres passat la vam fer sortir a la porta de l'escola per rebre el comiat de tots els infants i les famílies que formem part de l'escola (i de part de tothom que hi ha format part durant tots aquests anys!).


Davant la impossibilitat de fer-li la festa de comiat que ens hagués agradat, la Montse va rebre un àlbum recull de fotografies de totes les generacions que durant aquests 34 anys han gaudit dels seus plats, així com uns petits detalls amb la frase que tants cops han pronunciat els infants: "El de la Montse està més bo!".


Per postres li vam fer un fort aplaudiment amb el que volem agrair la seva feina i dedicació durant tots aquests anys. Moltes gràcies i molta sort, Montse!


A continuació us deixem algunes imatges de l'acte, així com les paraules que va voler dedicar en el seu comiat:


"Ha sigut un gran plaer compartir la meva passió per la cuina tots aquests anys junt amb vosaltres. Espero que els sabors dels plats que he cuinat amb tant d'amor perdurin en els vostres paladars i en el vostre record, així com tots els petits moments i somriures que hem compartit.

Gràcies per tants anys de felicitat. Us estima, la Montse".
196 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page