top of page

SERVEI D´ACOLLIDA

Què és el servei d’acollida matinal?

 

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’AFA posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, de les 8:00 fins a les 9:00 hores, tots els dies lectius.

Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica.

 

El servei es pot contractar per fraccions de mitja hora, és a dir, a partir de les 8:00h o de les 8:30h. Durant el mes de juliol, les famílies rebran un correu explicant com s'ha de fer la preinscripció.

Com funciona el servei?

El infants que es queden a acollida disposen d'un lloc tranquil i agradable on poden realitzar les activitats proposades. Per als més petits, les activitats poden ser jocs de taula, puzzles, encaixos, contes… Per als nens una mica més grans, els escacs,  llegir o estudiar.

Els monitors responsables són persones molt properes i conegudes pels nens, i també són monitors del menjador.

Què fa la comissió?

Intentem gestionar el servei el millor possible i l’objectiu és mantenir les quotes a preus molt raonables.

bottom of page