top of page

COM FER-SE SOCI DE L´AFA

Benvolgudes famílies, com cada any us demanem que formeu part de l'AFA de l'escola. Algunes de vosaltres podreu participar activament, per la resta us demanem que us feu sòcies i d'aquesta manera l'AFA pugui continuar gestionant serveis tan important com el menjador escolar, acollida, festes, extraescolars...

Si alguna família no vol ser sòcia però vol rebre informació de l'A
FA, fer ús dels serveis sense prioritat i/o descompte o vol que el seu fill/a aparegui al calendari anual, també ha d'omplir aquesta fitxa, menys l'apartat de domiciliació bancària.

La renovació de les famílies sòcies de l'AFA es farà cada curs de forma automàtica. Si no es volgués renovar s'haurà de comunicar la baixa per escrit abans del primer dia d’octubre de cada curs acadèmic.

Per últim, tingueu en compte algunes consideracions:

* Ompliu un formulari (online o PDF) per cada nen/a.

* Les famílies que tinguin un deute econòmic amb l'associació, no podran beneficiar-se de la condició de soci/a, i/o rebre informació/participar en les activitats i serveis, així com la participació en la compra conjunta de llibres, fins que no hagin abonat el deute en la forma en què la Junta Directiva de l'AFA estableixi en cada cas.

bottom of page