top of page

BASQUET

 
INFO AMPA

Dossier pares escola de Basquet PINS

INICIACIÓ AL BÀSQUET P3, P4 I P5

Dilluns i dimecres de 16:30 a 17:30 h a l’escola Els Pins Bàsquet Cornellà

 

Començarà el primer dilluns d’octubre Es realitzaran moltes activitats basades en el joc. El joc serà la base dels coneixements i aprenentatges. L’objectiu de l’activitat és ajudar als infants en el seu desenvolupament, la seva psicomotricitat, agilitat...

www.basquetcornella.net

INICIACIÓ AL BASQUET (NENS DE PRIMER I SEGON)

Dilluns i Dimecres de 16:30 a 17:30 h a l’escola Els Pins.

Bàsquet Cornellà

Començarà el primer dilluns d’octubre L’activitat del bàsquet ajudarà als infants en el desenvolupament, la seva psicomotricitat, agilitat.... De tant en tant es faran trobades puntuals per jugar partidets.

•Totes les activitats extraescolars comencen a l’octubre i acaben pel maig.

•L’AMPA de l’escola té una coordinadora de les activitats extraescolars que fa un seguiment diari de cadascuna de les activitats. Us heu de dirigir a la Cristina per qualsevol tema relacionat amb les activitats extraescolars.

•Es realitzen jornades de portes obertes a les diferents activitats que realitzen a l’escola (una abans de les vacances de Nadal i una segona abans de les vacances de Pasqua).

S’entregarà a final de curs un petit informe a les famílies

•Els nens/nenes que realitzen activitats participen activament a la festa de les famílies de l’escola (maig-juny).

•Es demanarà una valoració a les famílies de les activitats realitzades. Us animem a participar-hi doncs només podem millorar si tenim tota la informació.

•Les activitats extraescolars que es realitzen a les pistes de l’escola no s’anul·laran en cas de pluja o mal temps. Els monitors tenen preparades activitats “alternatives” per aquestes situacions.

•L’AMPA pot posposar les activitats en motiu de les festes de l’escola (Cantada Nadales, Festa de Sant Jordi,...) per tal que tots els nens i nenes en puguin gaudir i participar. En aquest cas les activitats es recuperaran un altre dia.

•L’AMPA de l’escola no pot garantir el servei de les activitats extraescolars en cas de vaga, ja sigui una vaga convocada per la comunitat educativa com pel sector de lleure o altre sector vinculat per contracte a l’AMPA donat que aquestes activitats no són considerades per les administracions com serveis essencials per a la comunitat.

 

L’AMPA facilitarà als nens/nenes l’equipació necessària sense cap cost addicional i es farà càrrec de l’assegurança dels Jocs Escolars. L’AMPA no es responsabilitza de l’organització d’aquestes activitats que tenen lloc fora de l’escola. En el cas dels esports d’equip, es demanarà a les famílies quines volen participar-hi !!

PORTES OBERTES 2014/2015
bottom of page