top of page

ESCOLA ESPORTIVA

 

ESCOLA ESPORTIVA

DIMARTS I DIJOUS DE 16:30 H A 17:30 H

LLOC: ESCOLA ELS PINS

Bàsquet Cornellà-Escola

www.basquetcornella.net

Monitores: Inma Blasco i Aitor Piedra

Nº NENS/NENES INSCRITS: 17 (curs 14/15)

Nº NENS/NENES INSCRITS: 18 (curs 13/14)

 

Els nens i nenes practiquen moltes activitats basades en el joc. L’activitat pretén ajudar als infants en el seu desenvolupament, la seva psicomotricitat, agilitat,.. Es practiquen diferents esports com el futbol, el bàsquet,..

•Els nens/nenes de l’Escola Esportiva participen en la trobada que organitza el Bàsquet Cornellà a la fira de Nadal.

•També van participen en la presentació dels equips del Bàsquet Cornellà al Parc Esportiu Llobregat.

•Trobades puntuals amb altres escoles de Cornellà.

 

INFO AMPA

•Totes les activitats extraescolars comencen a l’octubre i acaben pel maig.

•L’AMPA de l’escola té una coordinadora de les activitats extraescolars que fa un seguiment diari de cadascuna de les activitats. Us heu de dirigir a la Cristina per qualsevol tema relacionat amb les activitats extraescolars.

•Es realitzen jornades de portes obertes a les diferents activitats que realitzen a l’escola (una abans de les vacances de Nadal i una segona abans de les vacances de Pasqua).

S’entregarà a final de curs un petit informe a les famílies

•Els nens/nenes que realitzen activitats participen activament a la festa de les famílies de l’escola (maig-juny).

•Es demanarà una valoració a les famílies de les activitats realitzades. Us animem a participar-hi doncs només podem millorar si tenim tota la informació.

•L’AMPA pot posposar les activitats en motiu de les festes de l’escola (Cantada Nadales, Festa de Sant Jordi,...) per tal que tots els nens i nenes en puguin gaudir i participar. En aquest cas les activitats es recuperaran un altre dia.

•L’AMPA de l’escola no pot garantir el servei de les activitats extraescolars en cas de vaga, ja sigui una vaga convocada per la comunitat educativa com pel sector de lleure o altre sector vinculat per contracte a l’AMPA donat que aquestes activitats no són considerades per les administracions com serveis essencials per a la comunitat.

 

 

L’AMPA facilitarà als nens/nenes l’equipació necessària sense cap cost addicional i es farà càrrec de l’assegurança dels Jocs Escolars. L’AMPA no es responsabilitza de l’organització d’aquestes activitats que tenen lloc fora de l’escola. En el cas dels esports d’equip, es demanarà a les famílies quines volen participar-hi !!

CAPS DE SETMANA

Els nens/nenes que fan activitats extraescolars a l’escola poden participar (individualment o col·lectivament) en els Jocs Escolars que organitza l’Ajuntament juntament amb les diferents entitats de Cornellà. 

 

•Escola Esportiva: Els nens/nenes són convidats a la Fira de Nadal de Cornellà i en alguna trobada d’altres escoles de Cornellà.

PORTES OBERTES 2014/2015
bottom of page