top of page

FUTBOL

 

FUTBOL

FUTBOL PRIMÀRIA

Dimarts (tots), dijous i divendres (segons cursos),

de 16:30 a 17:45h a l’escola Els Pins. Futbol Sala Cornellà

 

Començarà el primer dimarts d’octubre L’activitat pretén que els nens coneguin el treball en equip, el valor dels companys i la generositat.

Els nens i nenes que vulguin podran participar a la lliga de futbol dins jocs escolars (es farà una reunió informativa amb els inscrits).

Nº NENS/NENES INSCRITS: 39 (curs 14/15)

Nº NENS/NENES INSCRITS: 21 (curs 13/14)

 

 

L’activitat del futbol s’organitza ens sessions d’entrenament, sempre divertides i entretingudes. L’activitat pretén que els nens i nenes coneguin el treball en equip, el valor dels companys,... A part, la pràctica d’aquest esport és ideal per treballar la mobilitat i la coordinació.

Els nens i nenes participen a la lliga del Baix Llobregat (Jocs Escolars) que té lloc els dissabtes (d’octubre a maig). El curs passat els benjamins van quedar campions!!

 

INFO AMPA

•Totes les activitats extraescolars comencen a l’octubre i acaben pel maig.

•L’AMPA de l’escola té una coordinadora de les activitats extraescolars que fa un seguiment diari de cadascuna de les activitats. Us heu de dirigir a la Cristina per qualsevol tema relacionat amb les activitats extraescolars.

•Es realitzen jornades de portes obertes a les diferents activitats que realitzen a l’escola (una abans de les vacances de Nadal i una segona abans de les vacances de Pasqua).

S’entregarà a final de curs un petit informe a les famílies

•Els nens/nenes que realitzen activitats participen activament a la festa de les famílies de l’escola (maig-juny).

•Es demanarà una valoració a les famílies de les activitats realitzades. Us animem a participar-hi doncs només podem millorar si tenim tota la informació.

•L’AMPA pot posposar les activitats en motiu de les festes de l’escola (Cantada Nadales, Festa de Sant Jordi,...) per tal que tots els nens i nenes en puguin gaudir i participar. En aquest cas les activitats es recuperaran un altre dia.

•L’AMPA de l’escola no pot garantir el servei de les activitats extraescolars en cas de vaga, ja sigui una vaga convocada per la comunitat educativa com pel sector de lleure o altre sector vinculat per contracte a l’AMPA donat que aquestes activitats no són considerades per les administracions com serveis essencials per a la comunitat.

 

L’AMPA facilitarà als nens/nenes l’equipació necessària sense cap cost addicional i es farà càrrec de l’assegurança dels Jocs Escolars. L’AMPA no es responsabilitza de l’organització d’aquestes activitats que tenen lloc fora de l’escola. En el cas dels esports d’equip, es demanarà a les famílies quines volen participar-hi !!

CAPS DE SETMANA

Els nens/nenes que fan activitats extraescolars a l’escola poden participar (individualment o col·lectivament) en els Jocs Escolars que organitza l’Ajuntament juntament amb les diferents entitats de Cornellà. 

 

Futbol Sala Cornellà:

•Futbol Pre-benjamins, Benjamins i Alevins: Són convidats a participar en una lliga del Baix Llobregat. En aquest cas, els partits són setmanals (dissabte-matí). La primera fase de la lliga va d’octubre a gener i la segona de febrer a maig. 

PORTES OBERTES 2014/2015
bottom of page