top of page

NOTICIES D'ULTIMA HORA

FESTA DE LES FAMÍLIES

CARNESTOLTES ELS PINS

El passat dia 5 van celebrar el carnestoltes a Els Pins, ja són tres anys que per part de l'AMPA fem la nostre pròpia festa, i com heu pogut comprovar cada any intentem innovar i buscar la millor fórmula perquè els nens i nenes i amb ells tota la família visquem aquesta festa tant divertida.

Des de la Junta volem felicitar-vos a tots per la gran participació, per la implicació i per les ganes. Va ser molt bonic veure com les famílies s'havien organitzat i com els petits gaudien amb els seus companys.

Aprofitem aquest espai per agrair a la Montse, la nostre cuinera, la invitació que va fer-nos i el berenar tant deliciós que va preparar, Mare meva com estava el pa de pessic!!! Moltes gràcies Montse per estar sempre compartim moments amb nosaltres, o com tu dius, amb els teus nens.

 

Així que ja sabeu, ja podeu anar pensant en la disfressa del proper any, perquè aquesta ja és una tradició que no podem perdre!! Les fotos que es van fer les podeu trobar CLICANT AL NEWSLETTER

Benvolgudes famílies,

 

Traieu l’agenda i marqueu el divendres 30 a les 16.30h perquè tindrem la nostre primera celebració de l’any, LA CASTANYADA!!

 

Aquest any, a més de donar castanyes a tots els nens que s’apropin també tindrem animació amb cançons, balls i el que ens vingui de gust, i tots vinculat amb la tardor i la Castanyada.

 

Les activitats extraescolars d’aquest divendres a la tarda no s’anul·len, la castanyera passarà abans de que s’acabin a lliurar ella directament als participants la seva paperina. Així que quan els monitors portin als nens/es amb els pares/mares aquests ja aniran amb les seves castanyes.

 

Tenim en compte el temps, segurament la festa serà al porxos. US ESPEREM!!

 

Activitat realitzada amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

 

 

 

 

 

TALLER CIRC

Benvolgudes famílies.

 Com sabeu aquest any el carnestoltes esta orientat al Circ. Per aquest motiu, per anar entrant en matèria, us proposem fer un Taller de Circ. Aquest taller és tant per a nens, com per a pares, un taller on es pugui vivenciar les arts del circ.

 Les activitats de les quals podrem gaudir seran: pilotes de malabars, plat xinés, equilibris i acrobàcies.

El taller es realitzarà el dia 1 de febrer al gimnàs de l'escola. Haureu de recollir als vostres fills com sempre i dirigir-vos al gimnàs, on l'activitat començarà a les 16'45 h. Abans però us haureu d'apuntar a unes llistes que trobareu a l'oficina de l'AMPA a partir de dillluns 25. Heu d'anotar els noms dels nens, el curs que fan i els noms dels pares que vulguin participar. Us podeu apuntar fins el proper divendres dia 29 de gener.

Activitat realitzada amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

 

Sant Jordi 2015

Aquest Sant Jordi 2015 hem fet alguns canvis i no ens podem queixar del resultat, les compres de llibres van ser més espaiades i amb tots el pares i mares voluntaris es va poder gestionar sense cap dificultat. Així que moltes gràcies a tots i totes els participants en el muntatge, venda i desmuntatge. Gràcies a tots a estat possible!

 

I el fi de festa amb el conte contes molt xulo, encara que mancaven nens, així que prenen nota per veure com millorem per la propera Jordiada!!

CASAL D'ESTIU 2015

A l'apartat de casal pots descarregar-te tota la informació

JORNADA DE PORTES OBERTES PISCINA 

18 DE MAIG 2015

ASSAMBLEA DE SOCIS AMPA

DIA 21 D'ABRIL A LES 16:45H 

Ja tenim taules de ping pong a l'escola

REUNIÓ INFORMATIVA DEL

CASAL D'ESTIU 2015

DIA 15 D'ABRIL A LES 16:45H 

Benvolgudes famílies.

 

Us volem informar que ja tenim dos noves taules de ping-pong a l'escola.

Des de l'AMPA teníem coneixement que era una demanda que tenien els nens de l'escola. D'altra banda, la Direcció del centre també creia convenient l'adquisició de les mateixes. Així doncs, l'AMPA va decidir fer una inversió per la compra de les taules.

Dir-vos que gràcies a la col·laboració d'alguns pares hem pogut fer el muntatge, i les hem pogut col·locar en el seu lloc definitiu.

Us deixem una petita mostra de fotos...

XERRADES PER A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

 

Per part de l’Ajuntament es realitzaran tres xerrades per les mares i pares de la nostre escola. Espero que siguin del vostre interès! Les xerrades són:

 

1.       25 de febrer a les 16.30h a la sala polivalent - Comunicació mares/pares, filles/fills – A càrrec de la Guadalupe Sierra, Psicòloga de CAPI

 

2.       11 de març a les 16.30h (per concretar espai) – Inici a la Sexualitat - A càrrec de Marisa Ara  Psicopedagoga de CAPI

 

3.       18 de març a les 16.30h (per concretar espai) – Hàbits d’estudi - A càrrec de Montse Pérez Psicòloga de CAPI

 

És molt important que hi hagi assistència, ja que és l’única manera que cada any considerin les nostres peticions per donar formació al pares/mares de la nostre escola. Així que no dubteu en participar, us esperem!

Famílies que arriba carnaval!!! Quan? El 13 de febrer i a Els Pins ho celebrarem.

 Com? Doncs a partir de les 16.30h, trobareu bancs als porxos per disfressar als nens, a més també podeu fer-ho a les aules de p3 que estaran obertes o a la sala polivalent. Molt important, de 16.45h a 17h estarà obert el gimnàs perquè entrin tots els nens que participin en la Rua de Els Pins. Al gimnàs només poden entrar els nens i una vegada dintre ja no podran sortir fins que no ho facin amb els monitors i pares voluntaris.

A les 17h sortirà la rua del gimnàs, que farà una volta pels porxos, pujarà les escales de davant de l’escola i entrarà a la pista on es faran dos voltes amb música perquè els nens ballin i puguin mostrar les seves disfresses. Així que pares, estigueu tranquils que us poseu on us poseu, veureu als vostres fills.

Els nens aniran agrupats per cursos, menys aquells que formin part d’un grup que s’hagi inscrits, si, si, podeu agrupar-vos i anar de la mateixa disfressa , inclosos pares, però recordeu que us heu d’inscriure com a grup per poder participar en el concurs.

Tots els nens rebran un detall per participar en la Rua però a més, es premiarà la disfressa individual i grupal més original, el premi es lliurarà el divendres següent al carnaval, els guanyadors  hauran de passar per l’oficina de l’AMPA a recollir-ho.

Com podeu imaginar necessitem pares i mares voluntaris tant per muntar, per estar-hi durant la Rua, com per desmuntar. Aquells que pugueu, us agrairia que m’envieu un mail per poder comptar amb vosaltres i preparar l’organització i l'he de rebre abans d'aquest dimecres. Moltes gràcies!

Trobada Infantil d'escacs

 

Us informem que el 13 de Desembre a les 11:00h. realitzarem la VIII trobada infantil d’escacs on hi participaran nens de diferents escoles de Cornellà i la comarca.


La trobada es realitzarà a les instal·lacions del Club i finalitzarà a les 13:00h. Durant aquestes 2 hores el nens i nenes jugaran partides amistoses entre ells (Sistema Masnou).


Per tenir un càlcul aproximat dels nens i nenes que hi participaran a l'activitat us demano que hem comfirmeu si participareu. 

VENDA DE CALENDARIS 2014 

 

DEL DILLUNS 24 AL DIVENDRES 28 DE NOVEMBRE en horari de 9h a 9.30h i de 16.30h a 17h

Recordeu que la venda es realitza fins que s’esgotin les unitats impreses.

JORNADA DE PORTES OBERTES

 

LA JORNADA DE PORTES OBERTES D'EXTRAESCOLARS es realitzarà del 12 al 18 de desembre. Els portes s'obriran 20 minuts avançs d'acabar l´activitat.

PISCINA sera el 22 de desembre

 

El dia 19 de desembre amb motiu de la xocolatada que organitza l'AMPA no haurà activitat extraescolar. (és recuperarà l'activitat mès endavant)

 

El dia 23 de desembre hi ha jornada intensiva, les activitats extraescolars es realitzarà amb normalitat

TALLERS NADAL

Arriba el Nadal i els tallers que per part de l’Ampa hem organitzar per començar a generar ambient nadalenc, però sobretot per crear espais a l’escola on les famílies puguin gaudir d’una estona tots plegats.

Us recordo els dies els tallers:

26 de novembre: Taller d’elements decoratius. En aquest tallers una experts ens ensenyarà con crear elements decoratius a través de diferents tècniques i amb diferents materials. Les creacions  les donarem a la direcció de l’escola per tal que serveixi per decorar-la.

 

4 de desembre: Taller d’elaboració de postal. En aquest taller contarem amb la participació d’unes mamis que ens donaran idees i ens facilitaran plantilles per poder crear postals nadalenques. Però aquell dia, tindrem una tasca molt especial i les primeres postal s ja portaran nom i cognoms!!

 

12 de desembre: Taller d’elaboració de galetes nadalenques. Ja van fer l’any passat un primer taller que va ser tot un èxit, així que aquest any tornem i amb molta il·lusió!! L’única necessitat és venir amb gana per acabar el taller llepant-se els dits!!

 

Tots els taller es realitzaran a la Sala Polivalent i el horari d’inici de tots tres és a les 16.45h.

Per tal de organitzar-nos necessitem que aquelles famílies interessades s’inscriguin, i per fer-ho només heu d’apropar-vos a l’Ampa al llarg d’aquesta setmana i anotar les vostres dades als llistats que estan penjats al suro de l’entrada a mà dreta. Divendres a les 16h recollirem els llistats i organitzarem els tallers considerant el volum de persones inscrites, per tant teniu tota la setmana per pensar-ho i fer l’ inscripció.

Us esperem!!

Activitat realitzada amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

LA NOVA SALA D'ACOLLIDA


Un gran espai polivalent

bottom of page