top of page

PATINATGE

 
QUE CAL PORTAR

PATINATGE

PATINATGE PRIMÀRIA

Dilluns de 16:30 a 17:45 h a l’escola Els Pins. Escola Oficial de Patinatge Inline de Barcelona

 

Començarà el primer dilluns d’octubre

 

Què cal portar? Patins inline. Es recomana portar proteccions (cap, canell, genolls i colzes). El material es podrà deixar a l’AMPA els dilluns al matí. Cal que tot el material estigui ben marcat. No cal que els nens tinguin experiència prèvia. Les sessions de patinatge es basen en multitud d’exercicis que combinen el joc i l’aprenentatge. Patinar és un esport que augmenta la coordinació, l’equilibri, el sentit espacial i els reflexos....

 

 

•Totes les activitats extraescolars comencen a l’octubre i acaben pel maig.

•L’AMPA de l’escola té una coordinadora de les activitats extraescolars que fa un seguiment diari de cadascuna de les activitats. Us heu de dirigir a la Cristina per qualsevol tema relacionat amb les activitats extraescolars.

•Es realitzen jornades de portes obertes a les diferents activitats que realitzen a l’escola (una abans de les vacances de Nadal i una segona abans de les vacances de Pasqua).

S’entregarà a final de curs un petit informe a les famílies

•Els nens/nenes que realitzen activitats participen activament a la festa de les famílies de l’escola (maig-juny).

•Es demanarà una valoració a les famílies de les activitats realitzades. Us animem a participar-hi doncs només podem millorar si tenim tota la informació.

•Les activitats extraescolars que es realitzen a les pistes de l’escola no s’anul·laran en cas de pluja o mal temps. Els monitors tenen preparades activitats “alternatives” per aquestes situacions.

•L’AMPA pot posposar les activitats en motiu de les festes de l’escola (Cantada Nadales, Festa de Sant Jordi,...) per tal que tots els nens i nenes en puguin gaudir i participar. En aquest cas les activitats es recuperaran un altre dia.

•L’AMPA de l’escola no pot garantir el servei de les activitats extraescolars en cas de vaga, ja sigui una vaga convocada per la comunitat educativa com pel sector de lleure o altre sector vinculat per contracte a l’AMPA donat que aquestes activitats no són considerades per les administracions com serveis essencials per a la comunitat.

•Patinatge: Patins in-line. També es recomana que portin proteccions (genolls, canells i colzes) i casc. El material es podrà deixar el mateix dia de l’activitat al local de l’AMPA pel matí.

bottom of page