top of page

PISCINA INFANTIL I PRIMÀRIA

 

PISCINA INFANTIL P3, P4 I P5

Dilluns de 16:00 a 18:15 h

Durada de l’activitat aquàtica: 45 minuts

Piscina Municipal Can Millars (50 places disponibles). Inici: primer dilluns d’octubre. 

Els nens i nenes sortiran de l’escola a les 16:00 i arribaran amb l’autocar a les 18:10 h (aprox.) a la carretera d’Esplugues (davant del Llobregat Centre).

 

Els alumnes d’infantil hauran de lliurar a l’AMPA una autorització que permet als nens sortir de l’escola a les 16:00 h.

 

Què cal portar? Una bossa amb el banyador, casquet de bany, xancletes, tovallola o barnús, pinta i roba interior de recanvi (tot marcat amb el nom).

 

PISCINA PRIMÀRIA

Dimecres de 16:30 a 18:15 h

Activitat aquàtica de 45 minuts (17:15 a 18 h).

Piscina del PELL (Parc Esportiu Llobregat).

Inici: primer dimecres d’octubre.

Els nens i nenes sortiran de l’escola a les 16:30 h i arribaran amb monitoratge les 17 h al PELL (aprox). En tot moment estaran acompanyats pels monitors. Els infants es recolliran al PELL a partir de les 18:15 h.

 

Què cal portar? Una bossa amb banyador, casquet de bany, xancletes, tovallola o barnús, pinta, roba interior de recanvi (tot ben marcat amb el nom). 

L’aigua és un excel·lent agent educatiu per a totes les edats. Els objectius generals que es treballaran són: afavorir el desenvolupament de l’esquema corporal dels nens, assolir una adaptació al medi aquàtic que li permeti ser mínimament autosuficient a l’aigua i reforçar l’educació de la respiració.

bottom of page