top of page

TEATRE  INFANTIL I PRIMARIA

 

TEATRE INFANTIL

 P3, P4 I P5 Dimecres de 16:30 a 17:30 h a l’escola Els Pins

 

Rubén Pérez. Graduat i Postgraduat en Art Dramàtic.

 

Començarà el primer dimecres d’octubre. Utilitzant activitats per poder desinhibir per tal que els nens agafin confiança en si mateixos i també amb les seus companys de joc. Començarem a coquetejar amb el mon del teatre, amb personatges, situacions i a crear improvisacions a partir del joc.

INFO AMPA

TEATRE PRIMÀRIA

Dijous de 16:30 a 17:30 h a l’escola Els Pins.

Rubén Pérez. Graduat i Postgraduat en Art Dramàtic

 

Començarà el primer dijous d’octubre Utilitzant activitats per poder desinhibir per tal que els nens agafin confiança en si mateixos i també amb les seus companys de joc. Començarem a coquetejar amb el mon del teatre, amb personatges, situacions i a crear improvisacions a partir del joc.

 

 

Es començarà a coquetejar amb el mon del teatre, amb personatges, situacions i a crear improvisacions a partir del joc.

Es realitzaran activitats amb l’objectiu que els infants agafin confiança en si mateixos i en els seus companys de joc.

INFO AMPA

•Totes les activitats extraescolars comencen a l’octubre i acaben pel maig.

•L’AMPA de l’escola té una coordinadora de les activitats extraescolars que fa un seguiment diari de cadascuna de les activitats. Us heu de dirigir a la Cristina per qualsevol tema relacionat amb les activitats extraescolars.

•Es realitzen jornades de portes obertes a les diferents activitats que realitzen a l’escola (una abans de les vacances de Nadal i una segona abans de les vacances de Pasqua).

S’entregarà a final de curs un petit informe a les famílies

•Es demanarà una valoració a les famílies de les activitats realitzades. Us animem a participar-hi doncs només podem millorar si tenim tota la informació.

•Els nens/nenes que realitzen activitats participen activament a la festa de les famílies de l’escola (maig-juny).

•Les activitats extraescolars que es realitzen a les pistes de l’escola no s’anul·laran en cas de pluja o mal temps. Els monitors tenen preparades activitats “alternatives” per aquestes situacions.

•L’AMPA pot posposar les activitats en motiu de les festes de l’escola (Cantada Nadales, Festa de Sant Jordi,...) per tal que tots els nens i nenes en puguin gaudir i participar. En aquest cas les activitats es recuperaran un altre dia.

•L’AMPA de l’escola no pot garantir el servei de les activitats extraescolars en cas de vaga, ja sigui una vaga convocada per la comunitat educativa com pel sector de lleure o altre sector vinculat per contracte a l’AMPA donat que aquestes activitats no són considerades per les administracions com serveis essencials per a la comunitat.

PORTES OBERTES
bottom of page