top of page

ANGLÈS

 

ANGLÈS INFANTIL P3, P4 I P5

Divendres de 16:30 a 17:30 h a l’escola Els Pins The Corner Centre d’Estudis de Cornellà

 

Començarà el primer divendres d’octubre Proposem sessions d’anglès molt dinàmiques, divertides,.. on els nens i nenes aprendran tot jugant, cantant, pintant…. Els grups seran reduïts (màxim 12 alumnes). L’activitat extraescolar seguirà el projecte curricular d’anglès de l’escola. La quota inclou tot el material de treball (fitxes, CD’s..).

ANGLÈS PRIMÀRIA Divendres (1r) - Dijous (2n-3r-4r-5è i 6è) de 16:30 a 17:30 a l’escola Els Pins The Corner Centre d’Estudis de Cornellà

 

Començarà el primer dijous i divendres d’octubre segons curs escolar Pels nens de primer les sessions seran molt dinàmiques, divertides,.. S’endinsaran en el mon de l’anglès a través del joc, de les cançons,...

 

A partir de 2n curs de primària, les classes d’anglès es faran seguint el mètode Cambridge i en grups reduïts (màxim 12 alumnes).

 

El contingut de les sessions serà, principalment, comprensió auditiva (listening) i expressió oral (speaking). També es treballarà la comprensió lectora i l’expressió escrita (reading i writing). L’activitat extraescolar seguirà el projecte curricular d’anglès del centre. La quota inclou tot el material de treball (fitxes, ...).

bottom of page