top of page

El 4 de juny, Festa de les Famílies!

Ens complau comunicar-vos que, després de dos anys de restriccions i pandèmia, aquest final de curs portarem a terme la tradicional Festa de les Famílies, organitzada per la Comissió de Festes de l'AFA Els Pins.


Per aquest motiu us emplacem a que us reserveu el dissabte 4 de juny. De ben segur que serà un dia molt especial de retrobades i germanor.


Com que en els dos darrers anys la covid no ens ha permès cel·lebrar la festa, us en fem cinc cèntims, sobre tot per a aquelles famílies d'educació infantil que mai no l'han viscuda.


Què fem?

La Festa de les Famílies és una trobada que es fa un dels últims caps de setmana del curs escolar. Durant el matí té lloc una petita mostra de les extraescolars i es porten a terme diferents tallers infantils. També hi col.laboren entitats de la ciutat.

Normalment es fa un dinar conjunt, enguany encara està en procés d'organització. Per últim es tanca el dia amb una activitat sorpresa, de la qual sabreu més durant les properes setmanes.

En aquest link podeu veure algunes fotos de la festa del 2019: https://www.afaelspinscornella.org/post/imatges-festa-families-2019


Us animem a que totes participeu!

26 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page