top of page

Paradeta de llibres de segona mà per Sant Jordi

Benvolgudes famílies,


Com molts de vosaltres ja sabreu, l'AFA organitza cada any una sèrie d’activitats per ajudar a recaptar diners pel viatge de fi de curs de 6è.


Una d'aquestes accions és la venda de llibres per Sant Jordi, que fem a la porta de l'escola. Aquest any muntarem la paradeta el divendres 22 d'abril, amb una novetat important per a la qual us necessitem: el que vendrem seran llibres de segona mà. Així que si feu neteja a casa i us fa nosa algun llibre, per a qualsevol edat, penseu primer en nosaltres. Els hi donareu una nova vida i ajudareu als alumnes de 6è!


A més, us proposem una activitat divertida: si us ve de gust, podeu posar una nota o comentari dins del llibre que doneu, explicant com us va fer sentir, o simplement unes paraules boniques per a la persona que el rebi.


Els llibres que no s'hagin venut els oferirem a l'escola i al menjador, i si no els necessiten els regalarem a alguna associació que en pugui fer ús.


A partir de dimarts 1 de març iniciarem la recollida de llibres per vendre. Els podreu deixar en unes caixes que col·locarem a la porta del despatx de l'AFA.


Demanem, si us plau, que els llibres estiguin nets i en bon estat.


Moltes gràcies!

101 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page