top of page

Portes obertes al menjador

Amb el nou any, tornem a posar en marxa les portes obertes al menjador perquè pares i mares o tutors legals podeu utilitzar aquest servei i comprovar què i com mengen els vostres fills i filles a l'escola.


Comencem aquest gener i tornem a repetir la fòrmula de l'any passat per poder oferir tots els dies de la setmana i així intentar que pogueu venir tots. Les dates queden així:


Gener: dilluns, 27

Febrer: dimarts, 25

Març: dimecres, 25

Abril: dijous, 30

Maig: divendres, 29


Us recordem en què consisteix l'activitat i com apuntar-vos-hi:


- Poden assistir només pares i mares o tutors legals dels alumnes que utilitzen el servei de menjador

- Durant el dinar, la coordinadora o algun responsable explicarà als pares el funcionament del menjador i la dinàmica de treball per fer-ho més entenedor

- L’hora d’entrada per dinar serà les 13:00h. Sortirem cap a les 15:00h.

- Lloc de trobada: el vestíbul de l’escola

- Màxim 5 persones per dia - Les reserves es faran via mail del menjador a menjadorampaelspins@gmail.com. Rebreu una confirmació d’assistència per part d’un/a encarregat/ada de la comissió de menjador de l’AMPA.

- El preu del servei de menjador serà de 3,10€ i s’abonaran a la coordinadora del menjador (Cristina), una vegada estigui confirmada la vostra reserva, els matins de 9:00 a 9:30h a la sala de l’AMPA i com a data límit el mateix matí del dia que es vagi a dinar.

- Una vegada acabada l’experiència us demanarem que ens en feu una valoració.


Us ho resumim en aquest vídeo:

Us hi esperem!

49 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page