top of page

Torna l'Hora del Conte!

Coneixeu el racó del conte de la nostre escola? És un lloc màgic, on mares i pares venen un dia a la setmana i expliquen un conte, el que ells volen i com ells volen, a un munt d’alumnes de la escola, que escolten com si el món estigues tot sencer ficat en aquell conte.

Els alumnes que fan de públic s’ho passen molt bé, però les mares i els pares que ho expliquen... no es pot explicar. Surten d’allà amb expressions com: "Ualah!", "Quina passada!", "Ha sigut la millor experiència de la meva vida"... Bé pot ser aquesta última no la ha dit ningú, encara, però potser tu la diràs... no se sap mai.


Segur que totes i tots esteu frisant per apuntar-vos i participar... Què he de fer? Què he de fer?


És senzill: envieu a aquesta adreça de correu contesampaelspins@gmail.com

el conte que voleu explicar, l’autor, si en té, i quin dia o dies us aniria bé. Sempre es fa els dimecres, just a la sortida de la tarda, cap a les 16:45. I ja està. Tindreu la resposta i el dia indicat, us esperem a la biblioteca, que és on ho fem.


Resumint:

Què? Explicar un conte (amb el llibre, de memòria, amb titelles, amb ajuda... un pare i una mare, dos mares i un pare, un senyor que no es pare però té un nebot, una senyora que és àvia...).

Quan: Tots els dimecres a les 16:45.

Com: Enviant un mail a contesampaelspins@gmail.com.

On: Biblioteca de l'escola Els Pins.


Us esperem!!!

30 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page