top of page

Torna l'Hora del Conte (ara els dimarts!)

Des de la comissió de l’AMPA Més que Contes us volem informar que Torna l’Hora del Conte! Aquest any serà els dimarts. Això sí, continuarà sent a la biblioteca a les 16:45h (ens trobarem a les 16:40h al costat del despatx de l’AMPA, on comencen les escales).


Recordar-vos que és una activitat especialment dirigida als infants d’infantil i primària, però tothom es benvingut/uda! (Més endavant buscarem alguna sessió destinada a cicle mitjà i superior i farem una crida especial)


També volem aprofitar l’ocasió per demanar voluntaris/es per explicar els contes als infants. Tothom hi té les portes obertes, però aquest curs en agradaria molt poder comptar especialment amb avis i àvies, figures tan importants avui dia a la vida dels nostres petits/es . Ens ajudeu?


És una activitat molt bonica i a ells/es els hi agrada molt. Podeu triar el conte que volgueu i el podeu llegir, explicar, interpretar, cantar… això ja depén de vosaltres!


Comencem el dimarts 12 de Novembre. Animeu-vos! Ho passarem d’allò més bé!

Si vols explicar un conte, envia un mail a contesampaelspins@gmail.com indicant el teu nom, el conte que t’agradaria explicar i la data en que t’aniria bé.




27 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page