top of page

Casal d'Estiu Els Pins 2021

Benvolgudes famílies, us presentem el Casal d’Estiu 2021!


Al casal d’aquest any, ens endinsarem en el torneig més conegut mundialment: els Jocs Olímpics.


Com tot gran esdeveniment ens farà falta una mascota que representi les olimpíades d'aquest any. Cada grup del casal representarà una població diferent que es presentarà als "ESPERIT OLÍMPIC 2021"!!!


Cada setmana ens acompanyarà una mascota que ens ensenyarà a treballar un valor. Entre tots els equips olímpics decidirem quina mascota ens representarà en aquesta celebració esportiva tan esperada!


Mesures de seguretat


El Casal disposarà de totes les mesures de seguretat sanitàries que determinin les autoritats competents en aquell moment: grups estables, distància, desinfecció, mesures de protecció...


Cada setmana està previst realitzar sortida i piscina. Si per motius de la pandèmia alguna activitat no es pot realitzar, l'empresa buscarà una alternativa d’activitat que es pugui realitzar amb garanties dins del centre.


També, es preveu un sistema de retorn de diners si hi ha motius d'absència justificats (derivats del Covid).


Reunió informativa telemàtica


En aquest document us detallem més aspectes del casal, però per resoldre tots els dubtes, farem una reunió informativa el dimecres 28 d'abril a les 17:30h. Serà de forma telemàtica, mitjançant el link que us ha arribat per correu electrònic.


El procediment d’inscripció es realitzarà de forma telemàtica. Via WEB i via APP del 5 al 14 de maig. A partir del 14 de maig, les inscripcions queden sotmeses a les possibles places disponibles.


Després de la reunió del dia 28 d'abril, us farem arribar un tutorial on s'explica el funcionament del procediment d'inscripció telemàtic.


354 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page