top of page

Casal d'Estiu Els Pins 2022

Actualizado: 26 abr 2023


Benvolgudes famílies, us presentem el Casal d'Estiu Els Pins 2022.

Aquest any la temàtica serà una escola d'exporadors/es. Al món estan passant coses molt sorprenents que feia temps que no passaven: volcans que reviuen, terratrèmols, huracans, inundacions... Volem formar els millors exploradors geogràfics, per començar a canviar el planeta.


Cada setmana tindrem la visita d'un explorador que ens explicarà quina és la seva especialitat. Ens visitaran els millors exploradors que ens ensenyaran arqueologia, orientació, supervivència, astronomia i geografia... Viurem una gran aventura!


Reunió informativa telemàtica


Al document que trobareu clicant sobre la imatge us detallem més aspectes del casal, però per resoldre tots els dubtes,el proper dimarts 26 d'abril a les 17:30h farem una reunió informativa telemàtica mitjançant el link que us ha arribat per correu electrònic.


El procediment d’inscripció es realitzarà de forma telemàtica a través de l'app TPV Escola del 4 al 13 de maig (aquí teniu un tutorial de com fer-ho). A partir del 16 de maig, les inscripcions queden sotmeses a les possibles places disponibles.


Us esperem!



164 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page