top of page

Jornada de beisbol i softbol popular

Des del Consell Esportius us conviden a participar a la següent proposta del Juga Verd Play en família: la jornada de beisbol i softbol popular.


L’activitat es portarà a terme el matí de diumenge 16 de febrer al Camp Municipal de Beisbol de Viladecans (C. Marià Sanjuan Cuchí, 6).


El Consell Esportiu posa al vostre abast un seguit d’activitats variades i no competitives en el marc del programa Juga Verd Play en Família, que cada mes us fa una proposta diferent. Tant si heu jugat alguna vegada a beisbol o a softbol com si no ho heu fet mai, us animem a participar en aquesta activitat apta per a tothom!


No cal tenir experiència prèvia, només calen ganes d’aprendre, de jugar i de compartir bons moments.


La sessió estarà dinamitzada per entrenadors qualificats del club beisbol Viladecans i la Federació Catalana de Beisbol i Softbol.


Podeu fer la inscripció a la jornada mitjançant aquest enllaç: http://cebllob.org/?page_id=11357


Aquesta activitat té un cost de 3€/persona. Els ingressos seran destinats al Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu.


No us perdeu aquesta oportunitat per conèixer el beisbol i el softbol i sobretot per gaudir de tots els beneficis de l’activitat física!


Trobareu més informació en aquest document.





14 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page