top of page

Nova trobada de bàsquet del CB Cornellà

El Club de Bàsquet Cornellà us torna a convidar a una jornada per conèixer aquest  esport el proper 6 d'abril. Les activitats van destinades a nens de P4 i P5 (anys 2013 i 2014). Si esteu interessats es necessari confirmar directament a la entitat.


Ells mateixos us ho expliquen:


Estimades escoles de Cornellà,

Com bé sabeu, des del Club Bàsquet Cornellà aquesta temporada hem fet promocions a la vostra escola per promocionar el bàsquet a la nostra ciutat. Amb aquesta nota ens complau informar-vos que d’aquí a finals de temporada volem organitzar una série d’esdeveniments molt divertits i ens agradaria molt que

vinguessin nens i nenes de les vostres escoles.


L’objectiu és fomentar el bàsquet entre els nens i nenes de Cornellà.


La propera activitat que farem será el dissabte 6 d’abril pel matí, de 10 a 11.15 hores aproximadament per tots aquells nens i nenes dels anys 2013 i 2014 (P4 i P5). Serà una activitat on tindrem jocs, música, i sobretot bon ambient!


Evidentment són activitats de carácter totalment voluntari, però seria important que ens poguéssiu confirmar amb data límit dijous 4 d’abril tots aquells/es que volgueu i podeu venir per poder fer les activitats adaptades al número de participants que siguem.


Podeu confirmar assistència a secretaria via mail secretaria.basquetcornella@gmail.com o whatsapp 651901098. Qualsevol dubte també us el poden aclarar.


Direcció de les nostres instal·lacions:

C/ del Marqués de Cornellà

Pavelló Centre Bàsquet Cornellà


Moltes gràcies! Us esperem!


Atentament,

Club Bàsquet Cornellà



17 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page